De prijs voor het ruimen van uw beerput

Wilt u uw beerput laten ruimen tegen een scherpe prijs? Maak dan kennis met De Vleminck Jan. Wij zijn al meer dan 20 jaar een expert in ruimen en ontstoppen waardoor we problemen snel en efficiënt kunnen aanpakken.

Wanneer we een beerput ruimen is het belangrijk rekening te houden met milieunormen. Wij zijn een erkende ruimingsdienst en voeren het afval af naar officiële verwerkingscentra. Om er ook voor te zorgen dat u voldoet aan de wetgeving geven we u steeds een ruimattest als bewijs van de geleverde diensten.

Laat je beerput ruimen door De Vleminck Jan

Wij zijn een deskundige ontstoppingsdienst voor het ontstoppen en ontkalken van kleine of grote leidingen zonder breekwerk. Ook voor grotere klussen zoals het ruimen van uw beerput in regio in Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen kunt u bij ons terecht.

Het leegmaken van een beerput is een hele klus. Wij, van De Vleminck Jan, gaan steeds op een doelgerichte manier te werk. Meer weten? Aarzel niet en neem telefonisch contact op via het nummer 054 32 18 75.

Klantvriendelijke service

Als u beroep doet op De Vleminck Jan voor uw ontstoppings- en ruimingswerken komt u nooit voor verrassingen te staan. We hanteren steeds een persoonlijke aanpak. Wat kunt u verder nog van ons verwachten?

  • Modernste apparatuur;
  • Scherpe prijzen;
  • 24/24 en 7/7 beschikbaar;
  • Meer dan 20 jaar ervaring;
  • Uitgebreid wagenpark en voldoende personeel;
  • Snelle interventies mogelijk;
  • Gespecialiseerd team;

Wij ruimen uw beerput op snel en professioneel, vraag vandaag nog een offerte voor meer informatie!

Prijs aanvragen voor ruimen beerput

Wenst u vandaag nog een overzicht van de prijs en werkwijze voor het laten ruimen van een beerput? Neem dan telefonisch contact op via het nummer 054 32 18 75 of laat een bericht achter via het contactformulier op de website. Wij behandelen uw aanvraag zo spoedig mogelijk.

Vragen? Neem dan contact op!

De Vleminck Jan