Mazouttank laten reinigen?

Uw mazouttank reinigen is niet altijd eenvoudig. Eigenlijk is het niet verantwoord dat u dit zelf zou doen. Wanneer de werken worden uitgevoerd volgens de voorschriften kunnen grotere problemen in de toekomst worden vermeden. Laat dit werk aan ons over en u bent er zeker van dat het gebeurt zoals het moet. Uw mazouttank reinigen gebeurt op een professionele manier. Meer weten over het laten reinigen van een mazouttank door ons? Neem dan contact op! De Vleminck Jan is werkzaam in de regio’s Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Uw mazouttank reinigen: waarom moet dit?

Het regelmatig uitkuisen van een mazouttank is nodig voor het goed functioneren van uw verwarming. Als er zich slib of vuil in uw tank bevindt, komt dit in uw verbrandingsketel terecht en krijgt u een slechte verbranding. Door condensatie of hevige regenval kan het gebeuren dat er water in uw tank terechtkomt. Op de duur gaat uw verwarmingsinstallatie zelfs stuk, met alle gevolgen van dien.

Schakelt u op een gegeven moment over van stookolie naar een andere verwarmingsbron? Ook dan moet u uw mazouttank reinigen vooraleer u deze laat weghalen of laat opvullen. Wat doet u met de resten stookolie en waar moet u met het slib naartoe? Het zijn zorgen waar u als particulier niet direct raad mee weet. Laat uw stookolietank door ons reinigen en u heeft een zorg minder!

Onze sterke punten

Wij beseffen dat het reinigen van uw mazouttank heel nauwkeurig moet gebeuren. Wij van, De Vleminck Jan, beschikken over de juiste middelen en mensen om deze klus efficiënt te klaren. Al onze medewerkers zeer bekwaam in hun vak. Ze werken snel, zijn gespecialiseerd en hebben jarenlang ervaring in het reinigen van mazouttanken. Bovendien wordt er enkel met professioneel materiaal gewerkt zodat uw tank niet beschadigd wordt en het schoonmaken snel en grondig gebeurt. Indien u attesten nodig heeft, wordt ook hiervoor gezorgd. Doordat wij steeds 7/7 en 24 uur per dag beschikbaar zijn, kunnen we voor u het verschil maken. Samen met u bekijken wij wat er precies moet gebeuren en wordt er eerlijk en uitgebreid advies gegeven.

Wat kost het reinigen van uw mazouttank?

De prijzen van het schoonmaken van uw mazouttank zijn van verschillende factoren afhankelijk. Hoe groot is uw tank? Is ze boven- of ondergronds gelegen? Hoe lang is het geleden dat ze nog schoongemaakt is? Zit er veel of weinig slib in de tank? Wij kunnen al deze vragen beantwoorden en geven u graag advies over het reinigen van uw mazouttank.
Aarzel niet en neem contact op met ons ruim- en ontstoppingsbedrijf, De Vleminck Jan. Voor een snelle interventie kunt u ons telefonisch bereiken via het nummer 054 32 18 75. Voor meer informatie en advies op maat kunt u steeds een bericht achterlaten op onze website. Wij helpen u zo snel mogelijk verder!

Vragen? Neem dan contact op!

Call Now Button