Prijzen voor een ontstoppingsdienst in Gent

Bent u op zoek naar een ervaren ontstoppingsdienst in regio Gent aan een voordelige prijzen? Maak dan vandaag nog kennis met het team van De Vleminck Jan voor een goede service tegen gunstige prijzen.

Wij specialiseren onszelf in het ontstoppen en ontkalken van grote en kleine leidingen zonder breekwerk. Met behulp van camera onderzoek kunnen we exact verzakkingen en breuken lokaliseren. Daarnaast kunnen we ook geurdetectie mogelijk maken via een rookgenerator. Deze generator zal hinderlijke geuren opsporen waardoor verborgen putten of leidingen eenvoudig aan het licht gebracht kunnen worden. Wenst u meer informatie over onze totaalservice of wilt u een duidelijk overzicht van de prijzen? Aarzel dan niet en vraag meteen een offerte.

Actieve regio’s Gent en omstreken

Met meer dan 30 jaar ervaring is het vanzelfsprekend dat we al vele klanten hebben kunnen helpen. Doordat we steeds een snelle en klantvriendelijke service bieden kunnen we stellen dat we door de jaren heen met onze ontstoppingsdienst een vaste waarde zijn geworden in Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen. Wij rijden in de wijde regio rond Gent naar u toe en zijn ook actief in volgende gebieden:

  • Brakel;
  • Lede;
  • Roosdaal;
  • Asse;
  • Dilbeek;
  • Gooik;
  • Brussel;
  • Grimbergen;
  • Denderleeuw.

Onze werkwijze voor ontstoppingen

Bij het ontstoppen van uw bad, riool, afloop, lavabo of toilet is het vanzelfsprekend dat we op een propere manier te werk gaan. We analyseren de situatie waarna we met de geschikte materialen het probleem verhelpen. Daarnaast kijken we ook steeds naar de oorzaak van het probleem. Een ontstopping kan ontstaat door overmatig gebruik van toiletpapier, door de ophoping van vet in het riool of de afvoer of kleine verzakkingen in de afvoerbuizen. Door op een nauwkeurige manier te werk te gaan kunnen we zonder vuil of breekwerk het gewenste resultaat bekomen.

We zijn een ontstoppingsdienst die uw klus in regio Gent snel en efficiënt kan klaren tegen competitieve prijzen. Het is aangeraden ontstoppingen niet te lang te laten aanslepen. Om u dag en nacht van dienst te kunnen zijn kunt u contact op namen via het nummer 054 32 18 75 voor een snelle interventie.

Ontstoppingsdienst Gent prijzen

Voor het vakkundig ontstoppen of ontkalken van uw leidingen kunt u steeds rekenen op onze ontstoppingsdienst regio Gent aan de beste prijzen. Voor een telefonisch gesprek kunt u ons bereiken via het nummer 054 32 18 75. Voor meer informatie en advies op maat kunt u steeds een bericht achterlaten op onze website. Wij helpen u zo snel mogelijk verder!

Vragen? Neem dan contact op!

Call Now Button