Ontstoppingsdienst in Ninove

Wij van De Vleminck Jan zijn een ervaren ontstoppingsdienst uit Ninove. Ons team is gespecialiseerd in het ruimen van putten, ontkalken en ontstoppen van leidingen van elk formaat. Dit kunnen we realiseren zonder dat we enig breekwerk moeten uitvoeren.

Ontstoppingen zijn een veel voorkomend probleem in vele huishoudens in Ninove. De oorzaak van dit probleem kunnen we vaak terugvinden bij de vet- en zeepresten die zich vastzetten aan afvoerleidingen van gootstenen, douches, wasmachines en vaatwassers. Wij beschikken over moderne materialen om ervoor te zorgen dat uw bad, wc, boiler of riool weer zoals tevoren functioneert. Wilt u meer weten over onze ontstoppingsdienst, wilt u een offerte vragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact op via het contactformulier op de website.

Onze werkwijze

Bij het ontstoppen van uw toilet, riool, bad, afloop of lavabo gaan we op een efficiënte manier te werk. We beschikken over de nodige apparaten om verborgen putten of leidingen op te sporen waardoor we de hinderlijke afvoer geur in een mum van tijd kunnen omruilen voor een optimaal comfort. Om problemen in de toekomst te voorkomen is het belangrijk om de oorzaak van de ontstopping te achterhalen. Vaak kunnen we concluderen dat een ontstopping ontstaat door een ophoping van vet of overmatig gebruik van toiletpapier. Ook verzakkingen in de afvoerbuizen kunnen aan de oorzaak liggen van deze hinder. Heeft u een ontstopping in uw woning opgemerkt? Bel dan vandaag nog naar 054 32 18 75! Met onze ontstoppingsdienst zijn we dag en nacht beschikbaar voor dringende interventies in en rond Ninove.

Onze ontstoppingsdiensten

Ons team werkt steeds op een propere en vlotte manier. Op deze manier streven we 100% klanttevredenheid na. U kunt beroep doen op onze ontstoppingsdienst maar daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze andere diensten:

Wij zijn actief in en rond Ninove. Interventies in de regio’s Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Henegouwen vormen geen enkel probleem voor ons.

Offerte voor ontstoppingen in regio Ninove

Voor het vakkundig ontstoppen of ontkalken van uw leidingen in de omgeving van Ninove kunt u steeds rekenen op onze ontstoppingsdienst.. Voor meer informatie en advies op maat kunt u steeds een bericht achterlaten op onze website of telefonisch contact opnemen via het nummer 054 32 18 75. Wij helpen u zo snel mogelijk verder!

Vragen? Neem dan contact op!

Call Now Button