Regenput laten reinigen

Het is aangeraden om uw regenput tijdig te laten reinigen. Vaak komt het voor dat water uit de regenput een andere kleuring of vervelende geur krijgt. Dit is een natuurlijk gevolg van slib dat zich vastzet op de boden van de regenput. Als u uw regenput jaarlijks laat reinigen heeft u gegarandeerd zuiver regenwater voor het besproeien van uw tuin, doorspoelen van uw toilet of andere doeleinden. Met behulp van de juiste materialen zorgen wij voor een vakkundige reiniging.

Naast het reinigen van regenputten bieden we ook totaaloplossingen

Wij bieden onze klanten steeds totaaloplossingen aan voor het reinigen van hun regenputten, vijvers of tanks. Eerst starten we de samenwerking met een persoonlijk gesprek waarin we de behoeften van onze klanten grondig doornemen. Op basis van de verkregen informatie maken we een offerte op maat. Wat kunt u verder nog van ons verwachten?

  • 24/24 en 7/7 beschikbaar;
  • Uitgebreid wagenpark en voldoende personeel;
  • Bereikbaar voor snelle interventies;
  • Modernste apparatuur;
  • Meer dan 20 jaar ervaring;
  • Gespecialiseerd team;

Onze diensten

Wij kunnen er in een handomdraai voor zorgen dat uw wc, boiler of riool weer zoals tevoren functioneert. Daarnaast zijn we ook thuis in het reinigen van regenputten, mazouttanks, olie- en benzineafscheiders, fonteinen en carwashslib, betonslib en rioolslib.

Deze en nog enkele andere diensten leveren we in de regio Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen. (Dilbeek, Asse, Lede, Aalst, Halle, Lede, Ternat, Roosdaal, Pepingen, Gooik, Haaltert, Brussel, Geraardsbergen, Brakel, Leide, Grimbergen en Denderleeuw).

Offerte reiniging regenput

Wenst u een offerte voor het reinigen van uw regenput? Neem dan contact op met ons, het team van De Vleminck Jan voor een prijsofferte op maat. Een regenput zorgt voor een grondige besparing op je waterfactuur én op het milieu. Het is een mooie oplossing maar het is wel belangrijk dat u de regenput goed onderhoud om onaangename geurtjes en water verkleuringen te voorkomen. Wij willen u daar graag bij helpen! Laat je regenput reinigen!

Voor specifieke informatie of een dringende interventie kunt u ons steeds bereiken via het nummer 054 32 18 75. Wij helpen u graag verder!

Vragen? Neem dan contact op!

De Vleminck Jan