Regenput reinigen Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde firma om uw regenput te reinigen in Oost-Vlaanderen? Maak dan kennis met het team van De Vleminck Jan! Wij hebben jaren ervaring in het reinigen van regenputten, het ontstoppen van leidingen en het ruimen van putten, vijvers of tanks.

Wanneer is het tijd om uw regenput te reinigen?

Het is belangrijk om uw regenput op tijd te laten reinigen. Wij raden aan om uw regenput jaarlijks te laten reinigen. Natuurlijk is dit afhankelijk van hoe goed uw regenput is uitgerust. Als het water een vreemde kleur of geur begint te krijgen, betekent dit dat er slib vastzit op de bodem van de regenput. Voor regenputten met een goede filter volstaat een reiniging om de drie à vier jaar.

Doe beroep op specialisten voor een proper resultaat

Ons team beschikt over het geschikte professioneel materiaal om uw regenput op een vakkundige manier te reinigen. Door de kennis en vaardigheden van ons ervaren team, kan een standaard regenput op korte tijd gereinigd worden.

Totaaloplossingen

U kan niet enkel terecht bij ons om een regenput te reinigen in Oost-Vlaanderen. Door onze klantvriendelijke service en propere manier van werken, zijn wij een vaste waarde geworden in het aanbieden van totaaloplossingen. Het team van De Vleminck Jan kan u onder andere helpen bij het ontstoppen van leidingen, geurdetectie, camera onderzoek en ruimingswerken.

Alle werken starten met een persoonlijk gesprek met de klant om de specifieke wensen grondig door te nemen. Door middel van onze snelle interventie teams in Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant, zijn we 24/24 en 7/7 inzetbaar. We zijn werkzaam in Dilbeek, Asse, Lede, Aalst, Halle, Lede, Ternat, Roosdaal, Pepingen, Gooik, Haaltert, Brussel, Geraardsbergen, Brakel, Leide, Grimbergen en Denderleeuw.

Neem contact op en ontvang een offerte op maat

Wenst u een offerte om uw regenput te reinigen in Oost-Vlaanderen? Contacteer ons via het contactformulier op onze website. Voor meer informatie of een dringende interventie kan u ons ook steeds telefonisch bereiken op het nummer 054 32 18 75. Wij staan klaar om u meteen verder te helpen!

Vragen? Neem dan contact op!

Call Now Button