Gespecialiseerde ruimdienst in regio Gent

Bent u op zoek naar een ervaren ruimdienst in regio Gent? Maak dan kennis met De Vleminck Jan. Met meer dan 30 jaar beroepservaring kunnen we stellen dat wij een expert zijn in ontstoppen en ruimen. Wij ruimen septische putten, vijvers, fonteinen maar ook mazouttanks en vetputten. Wenst u meer informatie over onze ruimdienst? Aarzel dan niet en vraag meteen een offerte aan. Ons team levert steeds een professionele service aan een sterke prijs!

Voor wat kunt u bij ons terecht?

Wij zijn door de jaren heen met onze ruimdienst een vaste waarde geworden in regio Gent. We kunnen onze klanten dan ook steeds een totaaloplossing bieden. Maak kennis met onze diensten in onderstaande opsomming:

  • Ledigen en reinigen septische- en regenwaterputten;
  • Ontstoppen van leidingen onder hoge druk;
  • Camera onderzoek;
  • Geurdetectie;
  • Verhuur van mobiele toiletten;
  • Sonar onderzoek;

Als u met een dringend probleem zit is een snelle interventie mogelijk. Bent u nog niet helemaal overtuigd? Vraag dan een offerte voor meer informatie.

Onze aanpak

Wij, van De Vleminck Jan zijn een ruim- en ontstoppingsdienst die al vele klanten heeft kunnen verder helpen door middel van een snelle interventieservice. We staan namelijk 24/24 en 7 dagen per week klaar om dringende problemen op te lossen. Deze allround dienstverlening wordt mogelijk gemaakt door ons ervaren team van specialisten in combinatie met een uitgebreid wagenpark. Met behulp van onze moderne apparatuur kunnen we ook geurdetectie en camera-inspectie uitvoeren. Dit heeft tot resultaat dat problemen nog sneller van de baan geruimd worden.

Een offerte aanvragen

Door de jaren heen zijn we een expert geworden in ontstoppen en ruimen. We slagen er telkens weer in om de problemen van onze klanten op een snelle en efficiënte manier op te lossen. Bent u op zoek naar een ruimdienst in regio Gent? Aarzel dan niet en neem contact op met ons ruim- en ontstoppingsbedrijf, De Vleminck Jan. Voor een snelle interventie kunt u ons telefonisch bereiken via het nummer 054 32 18 75. Voor meer informatie en advies op maat kunt u steeds een bericht achterlaten op onze website. Wij helpen u zo snel mogelijk verder!

De Vleminck Jan

Vragen? Neem dan contact op!

Call Now Button