Ruimdienst

Dé ruimdienst in Oost-Vlaanderen: professioneel en 24/7

Een ruimdienst inroepen doet u waarschijnlijk alleen in noodzakelijke gevallen. U merkt bijvoorbeeld dat uw septische put vol is, dat er zich teveel slib in uw regenput bevindt of dat uw vetput dringend moet geledigd worden. De ruimdienst in Oost-Vlaanderen is makkelijk en 24/7 te bereiken op het nummer 054 32 18 75 of via het contactformulier op de website. Deze ruimdienst komt heel snel bij u langs. Wacht echter niet tot het kwaad is geschied. De ruimdienst komt ook voor niet dringende zaken of voor een preventief onderhoud.

Wat kunt u van ruimdienst Oost-Vlaanderen verwachten?

Voor elke interventie gebruiken wij enkel professioneel materiaal en wij werken met gespecialiseerde en ervaren vakmensen. U kunt op de ruimdienst Oost-Vlaanderen beroep doen voor het ledigen en/of reinigen van:

Van bij het eerste contact met de ruimdienst, krijgt u een gedetailleerde offerte. Zo heeft u een duidelijk zicht op de nodige werken en komt u later niet voor verrassingen te staan. Er worden geen nodeloze werken voorgesteld, de werken worden uitgevoerd op de dag en het uur dat u het wenst en u betaalt alleen voor de uitgevoerde interventie. Er kan ook een onderhoudsplan opgesteld worden. U krijgt hierbij advies over de regelmatige tijdstippen waarop u best uw putten laat ledigen. Zo voorkomt u al een hele reeks problemen.

Waarom beroep doen op een professionele dienst voor ruiming?

U kunt proberen om het probleem zelf op te lossen. Maar sommige werken zijn gevaarlijk. Denk bijvoorbeeld aan regenputten waarin zich gas heeft opgehoopt. Bij andere werken, zoals verwijderen van betonslib, loopt u het risico uw put te beschadigen. En bovendien zult u er waarschijnlijk langer over doen om dit werk tot een goed einde te brengen. Een ervaren ruimdienst geeft u de nodige garantie op de werken. Als ervaren ruimdienst kennen wij ons vak en het is zelden dat er schade aangebracht wordt. Mocht dit toch gebeuren, dan wordt onze verzekering aangesproken, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

De ruimdienst levert certificaten af

Voor bepaalde werken van ruimen heeft u achteraf een certificaat nodig. Denk bijvoorbeeld aan een mazouttank die u wilt verwijderen. Deze moet eerst volgens de wettelijke regels gereinigd worden om pas dan weggehaald te worden. Voor de reiniging krijgt u van ons een certificaat. Voor andere werken zoals het weghalen van slib uit een vijver of het afval uit een septische put, krijgt u een attest dat dit afval naar een erkende afvalverwerkingscentrale is afgevoerd. Laat de ruimdienst uw put of andere ruimte ledigen of reinigen, en dit van A tot Z. Het spaart u heel wat zorgen.

Vragen? Neem dan contact op!

Call Now Button