Septische put ruimen

Bent u op zoek naar een ervaren specialist voor het ruimen van uw septische put? Maak dan kennis met De Vleminck Jan. Met meer dan 30 jaar beroepservaring kunnen we stellen dat wij een expert zijn in ontstoppen en ruimen. We gaan steeds op een vakkundige manier te werk en we voorzien zo onze klanten van een duurzame oplossing. Meer weten over onze ruimdienst? Neem dan gerust telefonisch contact op via het nummer 054 32 18 75.

Ruimen van septische putten en nog veel meer!

U kunt bij ons niet uitsluitend terecht voor het ruimen van een septische put maar ook voor het ruimen van fonteinen, vijvers, mazouttanks, betonslib, rioolslib, waterputten, vetputten en olie- en benzineafscheiders. Daarnaast kunt u ook beroep doen op onze service voor:

  • Camera onderzoek;
  • Ontstoppen van leidingen onder hoge druk;
  • Geurdetectie;
  • Sonar onderzoek;
  • Verhuur van mobiele toiletten;
  • Sonar onderzoek;

Als u met een dringend probleem zit staan wij steeds klaar voor een snelle interventie! Bent u nog niet helemaal overtuigd? Vraag dan een offerte voor een duidelijk overzicht van de tarieven.

Onze manier van werken

Wij hebben met onze snelle interventieservice al vele dringende problemen kunnen oplossen. Deze allround dienstverlening kunnen we leveren doordat we beschikken over een team van specialisten. Om problemen zo snel mogelijk te analyseren en op te lossen investeren we steeds in de modernste apparatuur. Geurdetectie en camera-inspectie zijn voor ons niet onbekend. Meer weten? Laat een bericht achter via het contactformulier op onze website.

Meer informatie?

Wij hebben slechts één doel voor ogen, namelijk, onze klanten van een efficiënte oplossing voorzien. Hierbij houden we steeds veel rekening met klantvriendelijkheid en een spontane communicatie.

Wilt u zo snel mogelijk uw septische put laten ruimen? Aarzel dan niet en neem contact op met ons ruim- en ontstoppingsbedrijf, De Vleminck Jan. Voor een snelle interventie kunt u ons telefonisch bereiken via het nummer 054 32 18 75. Wij helpen u zo snel mogelijk verder!

Vragen? Neem dan contact op!

Call Now Button