Septische put laten ledigen in regio Gent

Wilt u een verstopping van uw septische put voorkomen? Dan bent u genoodzaakt deze tijdig te laten ledigen door een specialist. Wij van De Vleminck Jan zijn al jarenlang actief in en rond Gent. Met meer dan 30 jaar beroepservaring kunnen we stellen dat wij een expert zijn in ontstoppen en ruimen.

Het is niet vanzelfsprekend om meteen een prijs op te maken voor het ledigen van een septische put. Deze prijs is namelijk afhankelijk van verschillende factoren; de afmetingen van de septische put, eventuele extra werkzaamheden of de bereikbaarheid. Voor een gedetailleerd prijsoverzicht kunt u steeds contact opnemen via het nummer 054 32 18 75 of een bericht achterlaten via het onderstaande contactformulier.

Ruimingsdienst regio Gent

Een septische put ledigen in regio Gent is voor ons dagelijkse routine. Een samenwerking met ons team van De Vleminck Jan staat garant voor een propere en vlotte afhandeling van de ruimingswerken. We zijn niet alleen gespecialiseerd in het ledigen van septische putten, ook voor het ruimen van mazouttanks, rioolslib, vetputten, betonslib of waterputten kunt u bij ons terecht. Maar ook voor volgende zaken kunt u rekenen op onze service:

  • Ontstoppen van leidingen onder hoge druk;
  • Sonar onderzoek;
  • Geurdetectie;
  • Sonar onderzoek;
  • Camera onderzoek.

Heeft u een dringend probleem? Wij staan dag en nacht klaar voor een snelle interventie!

Onze werkwijze voor uw septische put

Ongemakken of dringende problemen kunnen zich op elk moment voordoen. Meestal op een onverwacht moment. Daarom hanteren wij flexibele werkuren. Ons interventieteam kan op elk moment van de dag én nacht bij u ter plaatse komen. Om ervoor te zorgen dat problemen zo snel mogelijk van de baan geschoven kunnen worden blijven we steeds investeren in de modernste apparatuur. Systemen voor geurdetectie en camera-inspectie zijn voor ons niet onbekend.

Bij het ledigen van uw septische put in Gent kan onze vacuümpomp kan 2500 m³ per uur afvoeren. Het afval wordt afgevoerd via erkende verwerkingscentra, waarna wij u de betreffende attesten bezorgen.

Meer informatie?

Wilt u zo snel mogelijk uw septische put laten ledigen door een gespecialiseerde ruimingsdienst in de buurt van Gent? Aarzel dan niet en neem contact op met ons ruim- en ontstoppingsbedrijf, De Vleminck Jan. Voor een snelle interventie kunt u ons telefonisch bereiken via het nummer 054 32 18 75. Wij helpen u zo snel mogelijk verder!

Vragen? Neem dan contact op!

Call Now Button