Camera inspectie riolering

Heeft u last van vochtproblemen, geurhinder of verstoppingen? Wanneer deze problemen blijven terugkeren, voeren wij een camera inspectie uit van uw riolering om het probleem te achterhalen. Wij hebben een professionele camera waarmee we gemakkelijk verzakkingen en breuken kunnen detecteren.

Camera inspectie van uw riolering zonder breekwerken

Wij voeren een grondige analyse uit zonder breekwerken en zonder uw leidingen te beschadigen. Onze inspectie camera brengt de oorzaak van elk probleem in kaart. Op basis van de camerabeelden gaan wij op zoek naar de geschikte oplossing. Door onze moderne apparatuur en voldoende expertise kunnen we kwaliteitsvolle oplossingen bieden.

Wij voeren de werken op een veilige en efficiënte manier uit. Wij hebben meer dan 30 jaar beroepservaring en zijn dan ook specialist in ontstoppen en ruimen. Met behulp van moderne technieken voeren wij alle ontstoppingen en ruimingswerken uit.

Een snelle service met behulp van moderne technologie

Wij staan bekend om onze klantvriendelijke service en professionele werkwijze. Wij hebben maar één doel en dat is om onze klanten een efficiënte en snelle oplossing te bieden. Wij maken steeds gebruik van de modernste ruimingstechnieken voor het ledigen en reinigen van putten.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over een camera inspectie voor uw riolering? Bel dan naar 054 32 18 75 of vul het contactformulier in en vraag vandaag nog een offerte aan voor een duidelijk overzicht van onze tarieven. Wij reageren snel en helpen u graag verder. Wij lossen al uw problemen zo snel mogelijk op.

24/7 beschikbaar voor spoedinterventies

Heeft u een dringend probleem? Ook voor spoedinterventies in en rond Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant kan u beroep doen op ons. Doordat we over een team van specialisten beschikken, kunnen we een allround dienstverlening bieden. Wij staan 24/7 voor u klaar en helpen u in een mum van tijd van uw probleem af.        

Vragen? Neem dan contact op!

Call Now Button