Ontstoppingsdienst

Laat de verstoppingen in uw woning niet te lang aanslepen, maar roep er zo snel mogelijk een expert bij. Wij, van De Vleminck Jan ontstoppingen, zijn dag en nacht beschikbaar voor dringende klussen. U kunt ons steeds eenvoudig en snel bereiken waarna we in een handomdraai bij u aan de deur staan.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen en ontkalken van kleine of grote leidingen zonder breekwerk. Daarnaast hebben wij ook ervaring met het opsporen van verborgen putten of leidingen via cameraonderzoek in uw woning of op uw terrein.

Aan de basis van de meeste verstoppingen ligt het dagelijkse gebruik van wasmachines, vaatwassers, douches en gootstenen. Vet- en zeepresten zetten zich vast aan de binnenkant van de afvoerleidingen, waarna de buis stilaan vastslibt. Lees daarom eerst onze preventietips. Wij zorgen ervoor dat uw bad, wc, boiler of riool weer zoals tevoren functioneert.

Wanneer u op tijd met een efficiënte oplossing komt, kunnen grotere problemen worden vermeden. Bel vandaag nog naar De Vleminck Jan voor een deskundige ontstopping en ruil de hinderlijke afvoer geur in voor een optimaal comfort in uw woning. Vanuit onze vestiging in Ninove kunnen wij ontstoppingen in Oost-Vlaanderen en Brussel heel snel oplossen!

Snelle service

  • 24/24 en 7/7 beschikbaar
  • Specialisten in ontstoppen en ontkalken
  • Scherpe prijzen
  • Moderne ontstoppingstechnieken

Regio

Wij bedienen de wijde regio rond Ninove: Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Henegouwen (Aalst, Affligem, Anderlecht, Asse, Brakel, Brussel, Denderleeuw, Dendermonde, Dilbeek, Edingen, Erpe-Mere, Galmaarden, Geraardsbergen, Gooik, Grimbergen, Haaltert, Halle, Hamme, Herzele, Lede, Lennik, Liedekerke, Lierde, Meise, Oudenaarde, Pepingen, Roosdaal, Sint-Pieters- Leeuw, Ternat, Tubeke, Zottegem, Zwalm).
Contact opnemen

Vragen? Neem dan contact op!

De Vleminck Jan