Ontstoppingsdienst

Een verstopping in uw leidingen komt altijd ongelegen. Het is niet alleen vervelend dat uw leidingen verstopt zitten, er komt bovendien een zeer onaangename geurhinder bij kijken. Begin niet zelf halsoverkop uw leidingen te ontstoppen. Voor perfect uitgevoerde ontstoppingswerken heeft u aangepast materiaal nodig. Doe beroep op ons als ontstoppingsdienst en uw leidingen zijn binnen de kortste keren terug volledig vrij. Wilt u zo veel mogelijk vermijden dat uw leidingen verstopt raken? Lees dan alvast onze preventietips. Goed en regelmatig onderhoud en een ontstoppingsdienst indien nodig zorgen ervoor dat uw leidingen veel langer meegaan.

Welke werken doet onze ontstoppingsdienst?

De meeste problemen ontstaan in uw afvoerleidingen. Denk maar aan de afvoer van uw bad, douche, gootsteen, vaatwas- en afwasmachine. Ook al bent u nog zo zorgzaam, het is onvermijdelijk dat er kalk, zeep-, vet- en vuilresten in de buizen terecht komen. Deze zetten zich langzaam vast aan de binnenkant. Op de duur slibt de afvoerbuis helemaal dicht. Een ontstoppingsdienst is dan geen overbodige luxe. Wij hebben hiervoor het nodige materiaal en vakbekwame medewerkers ter beschikking. Wij komen deze problemen voor u oplossen. Zowel grote als kleine leidingen pakken wij degelijk aan, en dit zonder breekwerken! Heeft u problemen met het doorlopen van uw toilet? Ook dat maken wij terug in orde. Indien nodig doen wij ook ontkalking van uw afvoerbuizen. Wij bespreken al deze punten graag samen met u.

Waar en wanneer is onze ontstoppingsdienst werkzaam?

Verstoppingen kunnen zich op elk uur van de dag, ’s avonds en in het weekend voordoen. Geen probleem! Wij als professionele ontstoppingsdienst staan 24/24 en 7/7 voor u klaar. Wij beseffen dat onze klanten niet zonder degelijke afvoer kunnen en komen bij u langs wanneer u dat ook maar wenst. Bel ons gerust op het nummer 054 32 18 75 en wij bespreken onmiddellijk wat wij voor u kunnen doen. In dringende gevallen staan wij heel snel bij u aan de deur.
Wij werken vanuit onze vestiging in Ninove en verzorgen de regio’s Oost-Vlaanderen, Henegouwen, Vlaams-Brabant en Brussel. Heeft u een ontstoppingsdienst nodig in deze streek? Contacteer ons per telefoon, per e-mail of via onze website.

Professioneel werk aan scherpe prijzen

Als u een probleem van verstopte leidingen heeft, stelt u zich onmiddellijk de vraag wat een ontstoppingsdienst gaat kosten. Wij bekijken elk werk apart en zijn eerlijk in onze prijzen. Samen met u komen wij overeen wat er precies dient te gebeuren en wij geven u hierbij heel wat advies. Wij voeren nooit overbodige werken uit. Op deze manier kunnen wij aan zeer scherpe prijzen werken en toch een perfect resultaat leveren. Wij komen op de afgesproken datum en op het afgesproken uur bij u langs. Zo moet u niet nodeloos verlof nemen of op ons zitten te wachten. Onze medewerkers werken snel en efficiënt en gaan pas bij u weg als u voor 100% tevreden bent. Blijft niet langer zitten met uw verstopte leidingen en contacteer ons vandaag nog.

Snelle service

  • 24/24 en 7/7 beschikbaar
  • Specialisten in ontstoppen en ontkalken
  • Scherpe prijzen
  • Moderne ontstoppingstechnieken

Regio

Wij bedienen de wijde regio rond Ninove: Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Henegouwen (Aalst, Affligem, Anderlecht, Asse, Brakel, Brussel, Denderleeuw, Dendermonde, Dilbeek, Edingen, Erpe-Mere, Galmaarden, Geraardsbergen, Gooik, Grimbergen, Haaltert, Halle, Hamme, Herzele, Lede, Lennik, Liedekerke, Lierde, Meise, Oudenaarde, Pepingen, Roosdaal, Sint-Pieters- Leeuw, Ternat, Tubeke, Zottegem, Zwalm).
Contact opnemen

Vragen? Neem dan contact op!

Call Now Button