Ruimingsdienst

Een propere en vlotte afhandeling van uw ruimingswerken? Neem contact op met De Vleminck Jan uit Ninove. Onze ruimingsdienst is professioneel en efficiënt. Een verstopte leiding, volle put of ander probleem lossen wij vakkundig en snel voor u op. Wij hebben de beschikking over een uitgebreid wagenpark en gebruiken voor iedere situatie geavanceerde apparatuur. De service van de ruimingsdienst is geschikt voor uiteenlopende situaties. Bovendien werken wij voor scherpe prijzen met onze ruimingsservice en ontstoppingsdienst zowel in opdracht van particulieren als voor bedrijven.

Ruimingsdienst voor uiteenlopende situaties

Dankzij onze jarenlange ervaring, ons modern wagenpark en de geavanceerde apparatuur garanderen wij u een feilloze service voor het vakkundig ledigen en reinigen van:

Wij werken vanuit Ninove – Meerbeke, maar bedienen de wijde regio van Oost-Vlaanderen tot Vlaams-Brabant en Henegouwen met onze ruimingswerken.

Ruimingsdienst met aflevering van attesten

Onze efficiënte, snelle en professionele ruimingsservice biedt de mogelijkheid om 2.500 m³ per uur af te voeren. Hiervoor gebruiken wij een geavanceerde vacuümpomp. Het afval dat na de lediging van bijvoorbeeld een septische put vrijkomt, voeren wij af naar erkende verwerkingscentra. Daarbij is er sprake van de aflevering van de betreffende attesten die op het afval betrekking hebben. Wij regelen de afvoer van de inhoud van uw put, vijver of andere volle ruimte van A tot Z. U heeft er geen omkijken naar, want De Vleminck Jan neemt alles op een professionele manier uit handen.

De Vleminck Jan: 24/7 ruimingsdienst met snelle service

U wilt een probleemsituatie uiteraard zo snel mogelijk opgelost zien. In dat geval schakelt u De Vleminck Jan in. Wij bieden voor de vakkundige ruimdienst een snelle service en zijn 24/7 inzetbaar vanuit onze vestiging in Ninove voor dringende interventies in en rond Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Onze medewerkers zijn specialisten in ruimen en wij hanteren scherpe prijzen. Verder maken wij altijd van de modernste ruimingstechnieken gebruik voor het ledigen en reinigen van putten. Wilt u snel geholpen worden? Bel dan naar 054 32 18 75. Of vul het contactformulier in als u vragen heeft of meer informatie wenst. Wij reageren snel en lossen uw probleem op het gebied van ruimen en ontstoppen zo spoedig mogelijk op.

Snelle service

  • 24/24 en 7/7 beschikbaar
  • Specialisten in ruimen
  • Scherpe prijzen
  • Moderne ruimingstechnieken

Regio

Wij bedienen de wijde regio rond Ninove: Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Henegouwen (Aalst, Affligem, Anderlecht, Asse, Brakel, Brussel, Denderleeuw, Dendermonde, Dilbeek, Edingen, Erpe-Mere, Galmaarden, Geraardsbergen, Gooik, Grimbergen, Haaltert, Halle, Hamme, Herzele, Lede, Lennik, Liedekerke, Lierde, Meise, Oudenaarde, Pepingen, Roosdaal, Sint-Pieters- Leeuw, Ternat, Tubeke, Zottegem, Zwalm).
Contact opnemen

Vragen? Neem dan contact op!

Call Now Button