Cameraonderzoek & geurdetectie

Efficiënte dienstverlening met behulp van moderne technologie

Met behulp van moderne technieken verzekeren wij onze klanten een grondige en efficiënte ontstoppings– en ruimingsdienst. Alvorens wij over gaan tot actie, voeren we een grondige analyse uit. Op ons kan u dus niet alleen rekenen voor alle vormen van ontstoppingen en ruimingswerken, maar ook voor camera-inspectie, geurdetectie en het lokaliseren van putten en leidingen.

Camera-inspectie

Wij beschikken over een professionele camera, speciaal ontworpen voor het detecteren van verzakkingen en breuken. Deze kunnen zich voordoen in uw rioleringen, afvoerbuizen of andere leidingen die niet makkelijk of helemaal niet te bereiken zijn. Met deze camera gaan wij in uw leidingen zonder deze te beschadigen of zonder dat er breekwerken moeten gebeuren. Op de beelden kan je duidelijk zien waar het probleem zich voordoet en brengen u hiervan op de hoogte. Zo kan er efficiënt voor een oplossing gezorgd worden.

Geurdetectie

Als u last hebt van onaangename geuren in of rond uw huis, kan dit verschillende oorzaken hebben. Het kan gaan om een breuk of een lek in een riolering, een put of één van uw vele leidingen. Het is niet altijd eenvoudig voor u om uit te maken wat precies de oorzaak is. Om geurhinder in uw huis op te sporen, hebben wij een professionele rookgenerator. Deze machine is volledig veilig en is ook geschikt voor de bewoonde gedeeltes van uw huis. De geurgenerator spoort alle hinderlijke geuren op, zodat wij weten waar de geur vandaan komt. Zo weet u binnen korte tijd precies wat er aan de hand is en kan er samen achter een oplossing gezocht worden.

Lokaliseren van putten en leidingen

Als u bijvoorbeeld graafwerken in uw tuin wilt uitvoeren of u wilt binnen in huis de vloer opbreken, is het altijd nuttig om te weten of u op onbekende leidingen of putten gaat uitkomen. Ondergrondse putten die niet gekend zijn, kunnen voor verzakkingen zorgen en vormen daardoor een groot gevaar. Het is beter om ze zo snel mogelijk op te sporen. Niet enkel putten en leidingen kunnen door middel van sonar gelokaliseerd worden, maar ook verstoppingen in uw leidingen, breuken en lekkage kunnen hiermee opgespoord worden. Met dit apparaat kan uw volledige stelsel van buizen, putten en leidingen in kaart gebracht worden. Zo heeft u een accuraat beeld van de toestand van uw ondergrondse leidingen en putten en weet u precies waar u aan toe bent voordat u uw werkzaamheden begint.

24/7 beschikbaar voor dringende interventies

Hebt u een dringend probleem? We zijn de klok rond beschikbaar voor dringende interventies.
Neem vandaag nog contact op voor een afspraak! Nog niet helemaal overtuigd van onze service? Vraag naar een vrijblijvende offerte en laat u nog beter informeren.

De Vleminck Jan is vanuit de vestiging in Ninove actief in Oost-Vlaanderen, Brabant en Henegouwen.

Snelle service

  • De klok rond beschikbaar
  • Specialisten in camera-inspectie, geurdetectie, sonar
  • Scherpe prijzen

Regio

Wij bedienen de wijde regio rond Ninove: Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Henegouwen (Aalst, Affligem, Anderlecht, Asse, Brakel, Brussel, Denderleeuw, Dendermonde, Dilbeek, Edingen, Erpe-Mere, Galmaarden, Geraardsbergen, Gooik, Grimbergen, Haaltert, Halle, Hamme, Herzele, Lede, Lennik, Liedekerke, Lierde, Meise, Oudenaarde, Pepingen, Roosdaal, Sint-Pieters- Leeuw, Ternat, Tubeke, Zottegem, Zwalm).
Contact opnemen

Vragen? Neem dan contact op!

Call Now Button