Geurhinder in uw huis opsporen

Heeft u last van geurhinder in in uw huis? Neem dan contact op met het team van De Vleminck Jan. Wij beschikken over de nodige apparatuur zoals een rookgenerator waarmee we de oorzaak van de hinderlijke geuren eenvoudig kunnen opsporen? Vaak zien we dat de oorzaak ligt bij verborgen putten of leidingen. Daarnaast kan de geur ook afkomstig zijn van het toilet, de badkamer, de riolering of de septische put. Wij zoeken naar de oorzaak en voorzien u van een gepaste oplossing. Meer informatie? Neem contact op via het contactformulier op onze website!

Onze service

Voor ontstoppingsdiensten- en ruimingswerken bent u bij ons aan het juiste adres. Door enkele moderne apparaten en voldoende expertise kunnen we ook meer geavanceerde oplossingen bieden.

Heeft u last van verzakkingen en breuken? Met behulp van camera-inspectie onderzoeken we dit probleem. Wilt u een vervelende geurhinder in uw woning opsporen? Door middel van geurdetectie technieken vinden we meteen de oorzaak. Sonar onderzoek voor het lokaliseren van putten en leidingen? Ook dat is mogelijk!

Klantvriendelijke dienstverlening

Voor het opsporen van geurhinder zijn we steeds actief in Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen. Concreet leveren wij onze diensten in volgende regio’s: Asse, Grimbergen, Lede, Aalst, Halle, Brussel, Lede, Dilbeek, Ternat, Roosdaal, Pepingen, Gooik, Haaltert, Geraardsbergen, Brakel, Leide en Denderleeuw.

Een klantvriendelijke service is voor ons topprioriteit en dat zult u gegarandeerd merken! Wat kunt u verder nog van ons verwachten?

  • Modernste apparatuur;
  • 24/24 en 7/7 beschikbaar voor snelle interventies;
  • Uitgebreid wagenpark en voldoende personeel;
  • Ervaren team;
  • Scherpe prijzen;
  • Meer dan 20 jaar ervaring;

Offerte vragen voor opsporing geurhinder

Wenst u meer informatie over de kosten van het opsporen van geurhinder in uw huis? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Voor specifieke informatie of een dringende interventie kunt u ons steeds bereiken via het nummer 054 32 18 75. Wij helpen u graag verder!

Vragen? Neem dan contact op!

De Vleminck Jan