Geurhinder in uw huis opsporen

In een mum van tijd uw vieze geurtjes kwijt

Heeft u last van geurhinder in uw huis? Neem dan contact op met het team van De Vleminck Jan. Voor ontstoppingsdiensten- en ruimingswerken bent u bij ons aan het juiste adres.  Wij staan 24/24 en 7/7 beschikbaar voor snelle interventies en helpen u in een mum van tijd van uw probleem af. Niets is vervelender dan een hardnekkige rioolgeur in uw woning of bedrijf.

Oorzaak achterhalen via geurdetectie

Onze ervaren vakmannen weten perfect hoe ze de geurhinder in uw huis kunnen oplossen. Om de geur te detecteren beschikken wij over de modernste apparatuur waarmee we om te beginnen de oorzaak van de hinderlijke geuren eenvoudig kunnen opsporen. Vaak zien we dat de oorzaak ligt bij verborgen putten of leidingen. Daarnaast kan de geur ook afkomstig zijn van het toilet, de badkamer, de riolering of de septische put. Wij zoeken naar de oorzaak, sporen lekkages en verzakkingen op die de geurhinder veroorzaken, en voorzien u vervolgens van een gepaste oplossing. Wij leveren professioneel, nauwkeurig en proper werk, elke keer opnieuw.

Geurhinder opsporen met behulp van moderne apparatuur

Door onze moderne apparaten en voldoende expertise kunnen we kwaliteitsvolle oplossingen bieden. Wij beschikken over een professionele rookgenerator die alle hinderlijke geuren opspoort, zodat wij binnen korte tijd weten waar de geur vandaan komt en de geurhinder kunnen oplossen.

Klantvriendelijke dienstverlening

Voor het opsporen van geurhinder zijn we steeds actief in Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen. Concreet leveren wij onze diensten in volgende regio’s: Asse, Grimbergen, Lede, Aalst, Halle, Brussel, Lede, Dilbeek, Ternat, Roosdaal, Pepingen, Gooik, Haaltert, Geraardsbergen, Brakel, Leide en Denderleeuw. Een klantvriendelijke service is voor ons topprioriteit en dat zult u gegarandeerd merken! Wat kunt u verder nog van ons verwachten?

  • Modernste apparatuur;
  • 24/24 en 7/7 beschikbaar voor snelle interventies;
  • Uitgebreid wagenpark en voldoende personeel;
  • Ervaren team;
  • Scherpe prijzen;
  • Meer dan 30 jaar ervaring;

Offerte vragen voor opsporing geurhinder

Wenst u meer informatie over de kosten van het opsporen van geurhinder in uw huis? Neem contact op via het contactformulier op onze website en vraag vandaag nog een offerte aan. Voor specifieke informatie of een dringende interventie kunt u ons steeds bereiken via het nummer 054 32 18 75. Wij helpen u graag verder! Onze specialisten zijn dag en nacht beschikbaar en komen snel ter plaatsen om uw probleem op te lossen.

 

Vragen? Neem dan contact op!

Call Now Button