Geurhinder in uw huis opsporen

In een mum van tijd uw vieze geurtjes kwijt

Heeft u last van geurhinder in uw huis? Neem dan contact op met het team van De Vleminck Jan. Voor ontstoppingsdiensten- en ruimingswerken bent u bij ons aan het juiste adres.  Wij staan 24/24 en 7/7 beschikbaar voor snelle interventies en helpen u in een mum van tijd van uw probleem af. Niets is vervelender dan een hardnekkige rioolgeur in uw woning of bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in geurhinder in huis opsporen.

Oorzaak achterhalen via geurdetectie

Onze ervaren vakmannen weten perfect hoe ze de geurhinder in uw huis kunnen opsporen en oplossen. Om de geur te detecteren beschikken wij over de modernste apparatuur waarmee we om te beginnen de oorzaak van de hinderlijke geuren eenvoudig kunnen opsporen. Vaak zien we dat de oorzaak ligt bij verborgen putten of leidingen. Daarnaast kan de geur ook afkomstig zijn van het toilet, de badkamer, de riolering of de septische put. Wij zoeken naar de oorzaak, sporen lekkages en verzakkingen op die de geurhinder veroorzaken, en voorzien u vervolgens van een gepaste oplossing. Wij leveren professioneel, nauwkeurig en proper werk, elke keer opnieuw.

Geurhinder opsporen met behulp van moderne apparatuur

Door onze moderne apparaten en voldoende expertise kunnen we kwaliteitsvolle oplossingen bieden. Wij beschikken over een professionele rookgenerator die alle hinderlijke geuren opspoort, zodat wij binnen korte tijd weten waar de geur vandaan komt en de geurhinder kunnen oplossen.

Geurhinder badkamer

Heeft u last van geurhinder in uw badkamer? Niets is vervelender dan een hardnekkige rioolgeur die opstijgt uit het doucheputje wanneer u net een verfrissende douche of een heerlijk ontspannend bad wilt nemen. Wij sporen de oorzaak van geurhinder in uw badkamer op zodat het probleem aan de basis wordt aangepakt. Wij staan 24/7 ter beschikking om u van uw geurhinder in uw badkamer af te helpen.

Geurhinder toilet

Ook als u geurhinder heeft in uw toilet, kan u onze specialisten bellen. Vieze geurtjes in uw toilet kunnen veroorzaakt worden door een slechte verluchting. We sporen de oorzaak van geurhinder in uw toilet op om de stank snel en efficiënt te kunnen verwijderen. Door jaren ervaring weten onze specialisten precies hoe ze elk probleem moeten oplossen en geurhinder kunnen opsporen.

Klantvriendelijke dienstverlening

Voor het opsporen van geurhinder zijn we steeds actief in Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen. Concreet leveren wij onze diensten in volgende regio’s: Asse, Grimbergen, Lede, Aalst, Halle, Brussel, Lede, Dilbeek, Ternat, Roosdaal, Pepingen, Gooik, Haaltert, Geraardsbergen, Brakel, Leide en Denderleeuw. Een klantvriendelijke service is voor ons topprioriteit en dat zult u gegarandeerd merken! Wat kunt u verder nog van ons verwachten?

  • Modernste apparatuur;
  • 24/24 en 7/7 beschikbaar voor snelle interventies;
  • Uitgebreid wagenpark en voldoende personeel;
  • Ervaren team;
  • Scherpe prijzen;
  • Meer dan 30 jaar ervaring;

Offerte vragen voor opsporing geurhinder

Wenst u meer informatie over de kosten van het opsporen van geurhinder in uw huis? Neem contact op via het contactformulier op onze website en vraag vandaag nog een offerte aan. Voor specifieke informatie of een dringende interventie kunt u ons steeds bereiken via het nummer 054 32 18 75. Wij helpen u graag verder! Onze specialisten zijn dag en nacht beschikbaar en komen snel ter plaatsen om uw probleem op te lossen.

 

Vragen? Neem dan contact op!

Call Now Button