Prijzen voor een ontstoppingsdienst

Wil u graag de prijzen weten voor een ontstoppingsdienst? Als u tijdig beroep doet op een ontstoppingsdienst bent u grotere problemen zoals schade voor. We gebruiken dagelijks onze douche, vaatwasser, gootsteen en wasmachine. Een leven zonder kunnen we ons niet meer voorstellen. Maar wat als deze toestellen na verloop van tijd verstopt geraken en een hinderlijke geur verspreiden in uw woning? Dan belt u best zo snel mogelijk naar De Vleminck Jan, een gespecialiseerde ontstoppingsdienst die een service levert tegen competitieve prijzen.

Onze doeltreffende manier van werken

Een verstopping wordt veroorzaakt door vet- en zeepresten die zich vastzetten aan de binnenkant van afvoerleidingen. Dit maakt dat de leiding na verloop van tijd zal vastslibben. Daarnaast zien we ook vaak andere oorzaken zoals overmatig gebruik van toiletpapier en kleine verzakkingen in de leidingen terugkomen.

Met behulp van een doeltreffende werkwijze en de nieuwste technologieën kunnen we het probleem snel en efficiënt verhelpen. Eerst onderzoeken we de oorzaak van de verstopping en lokaliseren we verzakkingen en breuken met behulp van cameraonderzoek. Geurdetectie maken we mogelijk met een rookgenerator. Tot slot gaan we efficiënt en nauwkeurig te werk. We laten uw woning steeds netjes achter en voorzien u zelfs van enkele tips zodat u verstoppingen in de toekomst kunt voorkomen. Meer weten over onze dienstverlening? Wij, van De Vleminck Jan maken vandaag nog een offerte zodat u op de hoogte bent van onze ontstoppingsdienst prijzen.

De regio’s waarin we actief zijn

Wij van De Vleminck Jan hebben al meer dan 30 jaar ervaring als ontstoppingsdienst. U kunt er dus zeker van zijn dat we al vele klanten hebben kunnen verder helpen. Onze klanten komen bovendien nooit voor verrassingen te staan. In een persoonlijk gesprek bespreken we het probleem en de prijzen die we vragen voor onze dienstverlening. Bij een akkoord komen we zo snel mogelijk bij u langs. Wij rijden in de wijde regio rond Ninove naar u toe en zijn ook actief in volgende regio’s:

  • Oost-Vlaanderen;
  • Vlaams-Brabant;
  • Grimbergen;
  • Aalst;
  • Gooik;
  • Brussel;
  • Ronse;
  • En nog veel meer regio’s!

Ontstoppingsdienst prijzen aanvragen

Bent u op zoek naar een ervaren ontstoppingsdienst aan scherpe prijzen? Maak dan vandaag nog kennis met ons team van de Vleminck Jan. Wij specialiseren onszelf in het ontstoppen en ontkalken van grote en kleine leidingen zonder breekwerk. Voor een telefonisch gesprek kunt u ons bereiken via het nummer 054 32 18 75. Voor meer informatie en advies op maat kunt u steeds een bericht achterlaten op onze website. Wij helpen u zo snel mogelijk verder!

Vragen? Neem dan contact op!

Call Now Button