Ontstoppingsdienst in de omgeving van Brussel

Zoekt u een ervaren ontstoppingsdienst regio Brussel? Heeft u last van een hinderlijke geur in uw woning? Neem dan contact op met De Vleminck Jan. Wij zijn een ontstoppingsdienst actief in de omgeving van Brussel.

Een hinderlijke geur kan ontstaan door vet- en zeepresten die zich aan de binnenkant van de afvoerleidingen vastzetten. Om te voorkomen dat uw buizen langzaamaan vast slibben verwijzen we naar de preventietips op onze website. Daarnaast is het ook belangrijk om uw leidingen goed te onderhouden. Wanneer u tijdig op zoek gaat naar een ontstoppingsdienst kunnen grotere problemen vermeden worden. Met onze snelle interventiedienst staan we vandaag of morgen al aan uw deur om het probleem op te lossen. Neem contact op via het contactformulier onderaan voor meer informatie of.

Een snelle oplossingen voor uw ontstopping

Voor ontstoppingsdiensten- en ruimingswerken in de buurt van Brussel bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over moderne apparaten waardoor we geavanceerde oplossingen kunnen bieden. Met behulp van camera-inspectie onderzoeken we of er kleine verzakkingen of breuken zijn in uw leidingen. Door middel van geurdetectie technieken vinden we binnen een mum van tijd de oorzaak van geurhinder in uw woning. Tot slot kunnen we ook met behulp van sonar onderzoek putten en leidingen lokaliseren.

De kenmerken van onze ontstoppingsdienst

Een klantvriendelijke service is voor ons topprioriteit en dat zult u gegarandeerd merken aan onze werkwijze! In onderstaande opsomming komt u te weten wat u kunt verwachten van een samenwerking met onze ontstoppingsdienst.

  • Ervaren team;
  • Modernste apparatuur;
  • Snelle interventies in en rond Brussel
  • Uitgebreid wagenpark en voldoende personeel;
  • Scherpe prijzen;
  • Meer dan 30 jaar ervaring;

Wij van De Vleminck Jan voorzien met onze ontstoppingsdienst niet alleen klanten in Brussel van een oplossing, we zijn ook actief in volgende regio’s: Grimbergen, Lede, Aalst, Halle, Brussel, Lede, Dilbeek, Gooik, Ternat, Roosdaal, Pepingen, Haaltert, Geraardsbergen, Asse, Brakel en Denderleeuw.

Offerte ontstopping

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde ontstoppingsdienst in de omgeving van Brussel die u kan helpen met uw ontstopping? Maak dan kennis met ons team van De Vleminck Jan en vraag dan vandaag nog een offerte. Voor specifieke informatie of een dringende interventie kunt u ons steeds bereiken via het nummer 054 32 18 75. Wij helpen u graag verder!

Vragen? Neem dan contact op!

Call Now Button