Uw ontstoppingsdienst in Oost-Vlaanderen

Op zoek naar een ontstoppingsdienst in Oost-Vlaanderen? Maak dan kennis met ons team! Wij van de Vleminck Jan zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het ontkalken en ontstoppen van leidingen, groot én klein. Deze werken kunnen we realiseren zonder breekwerk uit te voeren. Soms is het ook nodig om verborgen putten of leidingen op te sporen. Dit laten we efficiënt verlopen door middel van cameraonderzoek. Één ding is zeker, als u tijdig beroep doet op een ontstoppingsdienst kunnen grotere problemen vermeden worden. Lees op onze website over enkele belangrijke preventietips en vraag meteen een offerte!

Onze totaaloplossingen

Ons team bestaat uit enkele specialisten die weten van aanpakken. Door de jaren heen zijn we in regio Oost-Vlaanderen een vaste waarde geworden. We staan gekend voor onze klantvriendelijke service en propere manier van werken. U kunt beroep doen op onze ontstoppingsdienst maar daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze andere diensten:

Wij zijn actief in Oost-Vlaanderen en we zijn door middel van onze snelle interventie teams 24/24 en 7/7 inzetbaar.

Onze werkwijze

Het dagelijks gebruik van een lavabo, toilet, bad, wasmachines en vaatwassers ligt aan de basis van de meeste ontstoppingen. Een ontstopping op deze plekken kan ontstaan door een ophoping van vet of overmatig gebruik van toiletpapier. Maar ook verzakkingen in de afvoerbuizen kunnen de oorzaak zijn.

Maar geen nood! Bij ontstoppingen denken mensen snel aan breekwerk. En dat kunnen wij bij De Vleminck Jan steeds voorkomen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen en ontkalken van kleine of grote leidingen zonder breekwerk. Daarnaast hebben wij ook ervaring met het opsporen van verborgen putten of leidingen via cameraonderzoek in uw woning of op uw terrein. Heeft u een ontstopping in uw woning opgemerkt? Bel dan vandaag nog!

Offerte ontstoppingsdienst Oost-Vlaanderen

Voor het snel en efficiënt ontstoppen of ontkalken van uw leidingen in de omgeving van Oost-Vlaanderen kunt u steeds rekenen op onze ontstoppingsdienst. In een telefonisch gesprek bespreken we graag de mogelijkheden met u. U kunt ons dagelijks bereiken via het nummer 054 32 18 75. Wij helpen u meteen verder! </p

Vragen? Neem dan contact op!

Call Now Button