Prijs voor het ledigen van een septische put

Bent u benieuwd naar de prijs voor het ledigen van een septische put? Neem dan contact op met De Vleminck Jan voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn al meer dan 20 jaar een expert in ontstoppen en ruimen en weten van aanpakken. Bovendien leveren wij steeds een professionele klantenservice tegen een scherpe prijs! Wij ledigen zowel kleine als grote septische putten, van 500 liter tot 100 000 liter. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het ontstoppen van leidingen. Meer weten? Neem contact op!

Laat je septische put ledigen door De Vleminck Jan

Uw septische put of waterput op een snelle en efficiënte manier laten ledigen? Bel nu naar De Vleminck Jan en plan meteen een afspraak in. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan. We nemen vooraf alle mogelijkheden door en spreken duidelijk een prijs af. Wat kunt u verder nog van ons verwachten?

  • 24/24 en 7/7 beschikbaar;
  • Uitgebreid wagenpark en voldoende personeel;
  • Snelle interventies mogelijk;
  • Scherpe prijzen;
  • Modernste apparatuur;
  • Meer dan 20 jaar ervaring;
  • Gespecialiseerd team;

Onze diensten

Wij, van De Vleminck Jan, zijn niet alleen gespecialiseerd in het ledigen van beerputten en septische putten. We zijn ook een deskundige ontstoppingsdienst voor het ontstoppen en ontkalken van kleine of grote leidingen zonder breekwerk. Wij kunnen er in een handomdraai voor zorgen dat uw wc, boiler of riool weer zoals tevoren functioneert.

Ons team van De Vleminck Jan is vanuit Ninove actief in Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen. Concreet leveren wij onze diensten in volgende regio’s: Asse, Grimbergen, Lede, Aalst, Halle, Brussel, Lede, Dilbeek, Ternat, Roosdaal, Pepingen, Gooik, Haaltert, Geraardsbergen, Brakel, Leide en Denderleeuw.

Contact opnemen voor uw septische put

Door de jaren heen zijn we een gevestigde waarde geworden in de sector. We stellen een professionele klantenservice en efficiënte oplossing van het probleem steeds voorop. Op deze manier slagen wij er steeds weer in om onze klanten tevreden te maken. Wilt u een exacte prijs weten voor het ledigen van een septische put? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Voor specifieke informatie of een dringende interventie kunt u ons steeds bereiken via het nummer 054 32 18 75. Wij helpen u graag verder!

Vragen? Neem dan contact op!

De Vleminck Jan