Kosten voor het legen van een vetput

Bent u benieuwd naar de kosten voor het legen van een vetput? Neem dan contact op met De Vleminck Jan voor een vrijblijvende offerte.

Als u een restaurant heeft weet u als geen ander dat er verschillende verplichtingen zijn omtrent het lozen van met vet vervuild afvalwater. Het is verplicht om een vetafscheider of vetput te plaatsen wanneer u binnen uw bedrijf te maken heeft met de verwerking van vet. Ook bedrijven met een kantine of sommige industrieën moeten zich aan deze wetgeving houden. Het is aangeraden om uw vetput op een frequente basis te laten legen. Zo kunt u grotere problemen zoals een verstopping of verslechterde werking voorkomen.

Eigenschappen van onze service

Wilt u uw septische put, vetput of waterput laten ledigen door een specialist? Maak dan kennis met De Vleminck Jan. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in ontstoppen en ruimen waardoor we de klus efficiënt en snel kunnen klaren. Onze service kenmerkt zich door volgende eigenschappen:

  • Modernste apparatuur;
  • Gespecialiseerd team;
  • Meer dan 30 jaar ervaring;
  • Scherpe prijzen;
  • Snelle interventies mogelijk;
  • 24/24 en 7/7 beschikbaar;

Legen van putten

Wij ledigen zowel kleine als grote septische putten, vijvers, fonteinen, vetputten en mazouttanks. Als u deze putten goed laat onderhouden zal u op lange termijn weinig hinder ondervinden. Met onze vacuümpomp kunnen we 2500 m³ per uur afvoeren. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het ontstoppen en ontkalken van kleine of grote leidingen zonder breekwerk. Wij kunnen er in een handomdraai voor zorgen dat uw wc, boiler of riool weer zoals tevoren functioneert.

Contact opnemen

Door de jaren heen zijn we een gevestigde waarde geworden in Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen. We beschikken over een uitgebreid wagenpark en de modernste apparaten, daardoor kunnen we vele klanten van een efficiënte oplossing voorzien. Voor een snelle interventie kunt u meteen contact opnemen via het nummer 054 32 18 75. Wenst u meer informatie over onze tarieven en manier van werken? Laat dan een bericht achter op onze website. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte zodat u op de hoogte bent van de kosten voor het legen van een vetput.

Vragen? Neem dan contact op!

Call Now Button