Uw vetput legen of uw vetput reinigen? Wij doen dit voor u!

Uw vetput leegmaken moet u zeer regelmatig doen. Als u een horeca-zaak heeft, wilt u dat alles er hygiënisch en georganiseerd aan toe gaat. Het leegmaken van uw vetput is één van de routinezaken in uw onderneming. Als u zich hierover zo weinig mogelijk zorgen wilt maken, laat het dan door ons doen. Wij hebben professioneel materiaal en beschikken over geschoolde medewerkers die dit zonder problemen bij u komen doen.

Waarom moet u uw vetput legen of reinigen?

Om verstoppingen te voorkomen, moet u regelmatig uw vetput laten reinigen. Dit voorkomt ook dat u onaangename geuren in uw zaak krijgt. Uw vetput volledig schoonmaken gebeurt snel en efficiënt. Wij komen op de afgesproken dag en uur bij u langs, zodat u er zo weinig mogelijk hinder van ondervindt.

Uw vetput legen en uw vetput reinigen volgens de normen

Zowel een vetput leegmaken als een vetput schoonmaken moet volgens wettelijke normen gebeuren. Wij garanderen u dat het afvalmateriaal op een conforme manier wordt afgevoerd en volgens diezelfde normen wordt verwerkt. Indien u dit wenst, geven wij u hiervoor de nodige certificaten.

Onze grootste kwaliteit

Wij hebben heel wat ervaring in het leegmaken en reinigen van vetputten. Er bestaan veel verschillende soorten en systemen van vetopvangbakken. Grote of kleine opvangbakken, ondergrondse of bovengrondse vetbakken: wij hebben hier jarenlang ervaring mee. Welk systeem u ook heeft, wij maken uw vetput leeg en reinigen deze volledig als het nodig is. Na de werkzaamheden ruimen wij alles mooi op en wij laten uw werkplaats proper achter. Bij ons kunt u ook altijd raad vragen over het efficiënt gebruik van uw vetput. Wilt u meer inlichtingen of wilt u weten hoe wij precies werken? Contacteer ons dan via de contactpagina of op ons telefoonnummer 054 32 18 75. Wij bespreken samen met u hoe wij uw vetput legen of reinigen het beste aanpakken. U krijgt van ons altijd een vrijblijvende en gedetailleerde offerte. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Bij dringende gevallen komen wij zelfs ‘s avonds of in het weekend bij u langs. U hoeft maar te bellen en wij staan voor u klaar.

Uw vetput legen en uw reinigen aan scherpe prijzen

Onze medewerkers wonen in uw regio. Daardoor hoeven wij geen grote verplaatsingskosten te rekenen. Dit, samen met onze ervaring en ons efficiënt en snel werken, maakt dat wij aan zeer scherpe prijzen kunnen werken. Wilt u weten wat uw vetput legen of schoonmaken u zal kosten? Neem dan vrijblijvend met ons contact op. U kunt ook altijd een bericht achterlaten op onze contactpagina. Wij contacteren u dan zo spoedig mogelijk! Moet u dringend uw vetput legen of reinigen? Wacht niet langer en laat het zo snel mogelijk door ons doen. Ook voor het ruimen van septische putten, regenputten en beerputten bent u bij De Vleminck Jan aan het juiste adres.

Vragen? Neem dan contact op!

Call Now Button